De mensen achter Campus Uden

Ik ben Martje de Groot. Ik ben 18 jaar oud en zit op dit moment in het tweede jaar van de opleiding communicatie aan de Fontys in Eindhoven. Tijdens mijn stage bij Campus ben ik dan ook vooral bezig met de communicatie in de breedste zin van het woord.

Martje de groot


Stagiair

Mijn naam is Niels Meulensteen en ik ben 19 jaar oud. Ik zit nu in mijn propedeusejaar van International Business en ga me vanaf het tweede jaar meer focussen op marketing en productontwikkeling. Bij Campus heb ik mij gedurende de stage gefocust op het creëren en ontwikkelen van de organisatie.

Niels meulensteen


Stagiair

Mijn naam is Casper Schwenke. Ik ben 18 jaar oud en studeer International Business aan de Avans hogeschool. Als stagiaire bij Campus Uden ben ik betrokken geweest bij het ontwikkelings- en communicatieproces. Hier heb ik veel van geleerd en ik kijk er naar uit meer uitdagingen aan te gaan.

Casper Schwenke


Stagiair

Mijn naam is Roksana van de Voort en ik studeer Leisure en Event management aan Breda University of Appliend Sciences. Tijdens mijn tweede schooljaar heb ik een stakeholderonderzoek uitgevoerd voor Campus Uden. Ook heb ik mee gewerkt aan het communicatieplan en heb ik twee evenementen mogen organiseren voor Campus Uden.

Roksana van de Voort


Stagiair

Mijn naam is Stijn Deckers en ik ben 17 jaar. Op mijn 14e heb ik van mijn hobby mijn bijbaan gemaakt: Websites maken. Bij Campus Uden heb ik me dan ook vooral bezig gehouden met de website en alles daaromheen. Voor een leuke opdracht kun je altijd contact met mij opnemen!

Stijn Deckers


Webdeveloper

Mijn naam is Fenne Raaijmakers en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer grafisch vormgeven aan het Sint Lucas in Eindhoven. Voor Campus heb ik de huisstijl ontwikkeld en ben ik bezig geweest met de marketing. Heb je zelf nog een leuk project? Dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Fenne Raaijmakers


Grafisch vormgever

Ik ben Lara van Galen, 20 jaar oud en oprichtster van MiZz. MiZz is een binnenhuisarchitecten bureau, waar ik vol trots en plezier mijn passie kwijt kan. Voor Campus Uden heb ik het ontwerp mogen maken, waarbij de focus is gelegd op het concept 'de boemerang'. Naast MiZz zit ik in het derde jaar van de opleiding: Interior Design and styling aan de Jan des Bouvrie academie.

Lara van Galen


Interior design

Sam Flissinger


Leerling

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Campus Uden, om mee te helpen aan het stukje content creatie en vormgeving. Ik ben Thomas Bout, ik heb een branding agency genaamd Toom. Ik ben een tijdje geleden betrokken geraakt bij Campus om in samenwerking met hen een mooi beeld neer te zetten van wat Campus inhoudt, door middel van foto en video.

Thomas Bout


Branding Agency

Hi! Ik ben Dominique, 20 jaar en ik woon in Tilburg/Uden. Ik studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University. Guus benaderde mij om mee te helpen aan het communicatieplan voor Campus Uden waar ik volmondig JA tegen zei. Een kans om de theorie in de praktijk toe te passen. Ik vind onwijs leuk om aan dit project bij te dragen!

Dominqiue van Eeten


Communicatie

Initatiefgevers

Guus Daanen, aangenaam. Ik ben initiatiefgever van Campus Uden, en ook verbindend. Ik ben een creatieve conceptontwikkelaar die vanuit een goeie lading goesting met de jongeren bouwt aan dé plek om elkaar te ontmoeten, samen te ontwikkelen en om kansen te zien en te pakken!

Guus Daanen


Initatiefgever

Hey! Mijn naam is Mathijs Geerts en ik ben een van de verbinders en initiatiefgevers op Campus Uden. Ik ben docent geschiedenis -en projectonderwijs en denk graag met je mee over ideeën voor Campus Uden. Daarnaast mag je mij altijd aanspreken voor advies met betrekking tot het doen van onderzoek.

Mathijs Geerts


Initatiefgever

Bezoek ons

't Handelshuys

Openingstijden

9.00-17.00

Mail ons

cu@campusuden.nl