Huidig stageteam Campus Uden

Mijn naam is Menno Heijmans, 23 jaar en kom uit Uden. Ik studeer in Tilburg, aan de opleiding SPECO Sportcommunicatie. Ik ga voornamelijk werken aan mijn afstudeerscriptie, waarbij ik twee communicatiestrategieën ga uitzetten, één voor jongeren en één voor de compagnons van Campus.

Hi! Mijn naam is Rosie Meulenmeesters, 22 jaar en kom uit Boekel. Ik studeer op het moment de opleiding Toegepaste Psychologie aan Fontys in Eindhoven en de Pre-master Psychologie aan de Universiteit in Tilburg. Tijdens mijn stage ga ik afstuderen, waarbij ik mij vooral richt op het sociale vlak. Ik ga onderzoek doen naar de rol van de host en deze verder concretiseren.

Mijn naam is Jelle van der Linden, 25 jaar en kom uit Schaijk. Ik studeer op het moment Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda. In mijn vrije tijd run ik mijn eigen YouTube kanaal genaamd IndieVibes, waarmee ik onbekende indie-folk artiesten een podium geef. Tijdens mijn afstudeerstage ga ik mij focussen op het commerciële vlak en zal onder andere kijken naar de mogelijkheden om meer compagnons aan Campus te verbinden.

Mijn naam is Marijn Donkers, 18 jaar en kom uit Volkel. Ik studeer op het moment de opleiding Journalistiek aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Binnen Campus Uden ben ik vooral bezig met journalistiek. Denk hierbij aan het schrijven van teksten voor op social media en het schrijven van persoonlijke verhalen van mensen binnen Campus. Daarnaast heb ik een co-creatie gevormd met Dtv Nieuws, daar zal ik de overige drie werkdagen aanwezig zijn op de redactie. Daar ben ik stagiair verslaggever en redacteur. Dit houdt in dat ik items maak voor op de website, social media kanalen en televisie.

Hoi! Ik ben Emma Maas, 22 jaar en ik woon in Vught. Ik studeer HBO Pedagogiek aan Fontys Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Ik ben al eerder onderdeel van het Campus team geweest. Ik ben zo enthousiast over onze verbindende en maatschappelijke rol dat ik graag wilde blijven. Ik zal binnen Campus Uden vooral bezig zijn met de begeleiding van jongeren. Zie ik je snel!

Mijn naam is Gabi Bekker, 21 jaar en woon in Uden. Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase van de opleiding Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Gedurende deze 6 maanden is Guus Daanen mijn externe afstudeerbegeleider en ben ik regelmatig op de Campus te vinden! Tijdens mijn afstudeerproject ontwerp ik een uiting voor de vraag: “Hoe kan ik als ontwerper jongvolwassenen (17-27 jaar) het gesprek aan laten gaan over de impact van sociale media op eenzaamheid?”.

Mijn naam is Tom van der Pol, 18 jaar en kom uit Uden. Ik studeer op het moment de opleiding Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Ik ben de komende 20 weken op woensdag actief voor EL-PT Outdoor Uden en Campus Uden. Tijdens mijn stage ga ik leden van de club coachen en begeleiden op het gebied van kracht- en conditietraining. Verder ga ik meehelpen met het ontwikkelen van het project ‘Campus Fit’.

Mijn naam is Joep Verbruggen en ben 17 jaar oud. Ik woon in Erp en studeer de opleiding Voeding- en leefstijladviseur aan het Summa College in Eindhoven. Ik ben de komende 20 weken op woensdag en donderdag actief voor Campus en EL-PT Outdoor Uden. Tijdens mijn stage ga ik mij voornamelijk bezig houden met Campus Fit en het maken van een reader voor hen. Ook ben ik bezig met het maken van trainingen en het begeleiden van mensen op het gebied van sport.

Mijn naam is Ray Nierop, 21 jaar en kom uit Oss. Ik studeer op het moment de opleiding Social Work aan Avans Hogeschool in Den Bosch, daar ben ik momenteel eerstejaarsstudent. Ik ben de komende 16 weken op woensdag en soms op vrijdag aanwezig op de Campus. Ik ga voornamelijk de rol als host op mij nemen. Dat houdt in dat ik jongeren verwelkom en connecties aanga en creëer.

Mijn naam is Pepijn Jans, 23 jaar en kom uit Uden. Ik studeer op het moment de opleiding Marketing & Communicatie aan het Koning Willem I in Veghel. Ik ben de komende 14 weken op woensdag en vrijdag actief voor Campus. Tijdens mijn stage ga ik mijzelf bezig houden met verschillende marketingactiviteiten en het organiseren van events.

Initatiefgevers

Guus Daanen

Guulke van der Locht

Bezoek ons

't Handelshuys

Openingstijden

9.00-17.00

Mail ons

cu@campusuden.nl