Huidige stageteam Campus Uden

Mijn naam is Tom van der Pol, 18 jaar en kom uit Uden. Ik studeer op het moment de opleiding Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Ik ben de komende 20 weken op woensdag actief voor EL-PT Outdoor Uden en Campus Uden. Tijdens mijn stage ga ik leden van de club coachen en begeleiden op het gebied van kracht- en conditietraining. Verder ga ik meehelpen met het ontwikkelen van het project ‘Campus Fit’.

Mijn naam is Joep Verbruggen en ben 17 jaar oud. Ik woon in Erp en studeer de opleiding Voeding- en leefstijladviseur aan het Summa College in Eindhoven. Ik ben de komende 20 weken op woensdag en donderdag actief voor Campus en EL-PT Outdoor Uden. In mijn vrije tijd voetbal ik en vind ik het leuk om te padellen en dingen te doen met mijn vrienden. Tijdens mijn stage ga ik mij voornamelijk bezig houden met Campus Fit en het maken van een reader voor hen. Ook ben ik bezig met het maken van trainingen en het begeleiden van mensen op het gebied van sport.

Mijn naam is Cas van de Wouw en ben 19 jaar oud. Ik kom uit Veghel en studeer de opleiding Marketing en Communicatie aan het Koning Willem I College in Veghel. Tijdens de stage ga ik mij vooral bezighouden met social media en de website van Campus, die verbeterd kan worden. Ook ga ik mij bezighouden om de compagnons van Campus beter in beeld te brengen.

Mijn naam is Daan Verwaal, 17 jaar en kom uit Overasselt. Ik studeer op het moment de opleiding Junior Accountmanager aan het Koning Willem I college in Oss. In mijn vrije tijd ben ik DJ en producer. Tijdens de stage ga ik mijzelf bezig houden met het leerproces wat ik hier aanga. Ik ga onderzoeken wat ik hier kan leren en wat ik kan verbeteren aan mijzelf. Verder ga ik ook op zoek naar meer compagnons voor Campus Uden, aangezien ik daar veel potentie zie.

Mijn naam is Jelle van der Linden, 25 jaar en kom uit Schaijk. Ik studeer op het moment Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda. In mijn vrije tijd run ik mijn eigen YouTube kanaal genaamd IndieVibes, waarmee ik onbekende indie-folk artiesten een podium geef. Tijdens mijn afstudeerstage ga ik mij focussen op het commerciële vlak en zal onder andere kijken naar de mogelijkheden om meer compagnons aan Campus te verbinden.

Mijn naam is Marijn Donkers, 18 jaar en kom uit Volkel. Ik studeer op het moment de opleiding Journalistiek aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Binnen Campus Uden ben ik vooral bezig met journalistiek. Denk hierbij aan het schrijven van teksten voor op social media en het schrijven van persoonlijke verhalen van mensen binnen Campus. Daarnaast heb ik een co-creatie gevormd met Dtv Nieuws, daar zal ik de overige drie werkdagen aanwezig zijn op de redactie. Daar ben ik stagiair verslaggever en redacteur. Dit houdt in dat ik items maak voor op de website, social media kanalen en televisie.

Mijn naam is Menno Heijmans, 23 jaar en kom uit Uden. Ik studeer in Tilburg, aan de opleiding SPECO Sportcommunicatie. Ik ga voornamelijk werken aan mijn afstudeerscriptie, waarbij ik twee communicatiestrategieën ga uitzetten, één voor jongeren en één voor de compagnons van Campus.

Hi! Mijn naam is Rosie Meulenmeesters, 22 jaar en kom uit Boekel. Ik studeer op het moment de opleiding Toegepaste Psychologie aan Fontys in Eindhoven en de Pre-master Psychologie aan de Universiteit in Tilburg. Tijdens mijn stage ga ik afstuderen, waarbij ik mij vooral richt op het sociale vlak. Ik ga onderzoek doen naar de rol van de host en deze verder concretiseren.

Mijn naam is Ryan Weusthof, 17 jaar en kom uit Overasselt. Ik studeer op het moment de opleiding Junior Account Manager aan het Koning Willen I college in Oss. Tijdens mijn stage ga ik mij voornamelijk bezig houden met het binnenhalen van nieuwe compagnons en het contact onderhouden met de bedrijven die al compagnon zijn.

Mijn naam is Ties Selten, 17 lentes jong en kom uit Heeswijk-Dinther. Ik studeer op het moment de opleiding Marketing en Communicatie aan het Koning Willem I College in Veghel. Ik ga mijn marketing gerelateerde opdrachten vanuit school afronden. En de marketing verbeteren bij Dit Pracht, een bedrijf binnen ’t Handelshuys. Voor dit bedrijf ga ik bijvoorbeeld de afzetmarkt in beeld brengen en connecties zoeken met groothandels.

Hallo, mijn naam is Tim Kanters. Ik ben 17 jaar en woon in het prachtige Mariaheide. Op het moment studeer ik de opleiding Marketing en Communicatie aan het Koning Willem I College in Veghel. Ik ga me bezighouden met het bijhouden van de social media kanalen en het verbeteren van de website. Ook zal ik regelmatig werken aan mijn stageopdrachten.

Mijn naam is Gabi Bekker, 21 jaar en woon in Uden. Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase van de opleiding Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Gedurende deze 6 maanden is Guus Daanen mijn externe afstudeerbegeleider en ben ik regelmatig op de Campus te vinden! Tijdens mijn afstudeerproject ontwerp ik een uiting voor de vraag: “Hoe kan ik als ontwerper jongvolwassenen (17-27 jaar) het gesprek aan laten gaan over de impact van sociale media op eenzaamheid?”.

Initatiefgevers

Guus Daanen

Guulke van der Locht

Bezoek ons

't Handelshuys

Openingstijden

9.00-17.00

Mail ons

cu@campusuden.nl