Stages optimaliseren, ontwikkeling genereren, verbinding creëren

Voel je welkom op het stagepodium van CU-On-Stage en grijp je kans! Want kansen liggen er volop. Voor studenten, op dé ultieme stageperiode met maximale ontwikkelmogelijkheden. En voor ondernemers, om expertise te delen met jong talent zonder te hoeven denken aan praktische zaken. Hebben we wel een werkplek voor een stagiair? En wie neemt de persoonlijke begeleiding op zich? CU-On-Stage biedt oplossingen voor die vragen, en meer.

Hoe? Door stageflexplekken, stagebegeleiding, co-creaties en samenwerkingen op maat. Zo wordt het wel heel aantrekkelijker om een stagiair aan je te verbinden. Wij zorgen voor een fysieke werkplek, een groot deel van de begeleiding en spelen in op eventuele andere wensen. Als ondernemer deel je jouw vakinhoudelijke kennis en bedrijfsvisie met een gemotiveerde stagiair die écht iets toevoegt op de werkvloer. Alleen maar voordelen voor alle partijen!

Zo bouwen we samen aan de ultieme ervaar-, ontwikkel- en leeromgeving voor jongeren. En verbinden we jong talent blijvend met het werkveld in Uden, omgeving en eigenlijk overal. Dus ben jij ondernemer of (toekomstig) stagiair? CU-On-Stage @ Campus Uden!

Meteen informeren wat de mogelijkheden zijn? Of gewoon een vraag stellen? Mail ons via info@cu-on-stage.nl of guus@campusuden.nl.

Welke mogelijkheden biedt Cu-On-Stage?

Stageflexplek

Stages optimaliseren
Als ondernemer kun je een stagiair niet altijd de hele week een praktijkplek, meewerkopdracht of bureau bieden. Geen probleem! Op Campus Uden hebben wij verschillende typen werkplekken voor stagiaires. Voor één of meerdere dagen per week.

Ontwikkeling genereren
Op Campus Uden werken stagiaires in een professionele omgeving met onderwijsbegeleiders in de buurt. Er is altijd iemand die ondersteuning kan bieden, vragen beantwoordt of de tijd neemt om gewoon even een praatje te maken.

Verbinding creëren
Samen leren en samen werken op Campus Uden. Grote kans dat je als stagiaire contact legt met mensen van andere opleidingen en stagiaires uit andere werkvelden. Het resultaat? 100% leerwinst.

Onze missie

Dus daarom CU-On-Stage

© Flexwerkplekken voor stagiaires in een professionele omgeving.

© De mogelijkheden van alle voorzieningen en ruimtes op Campus Uden.

© Verbinding en uitwisseling met andere studenten.

© Intervisiekansen met andere stagiaires.

© De aanwezigheid van een onderwijsprofessional voor eventuele ondersteuning.

Stagebegeleiding

Stages optimaliseren
In een optimale stage groeit een stagiaire als startend professional én als persoon. De expertise uit het werkveld komt van de ondernemer; CU-On-Stage begeleidt de persoonlijke ontwikkeling. Onze stagecoach volgt de doelen van de stagiaire en is gesprekspartner en vraagbaak.

Ontwikkeling genereren
Wij gaan voor een volledig stagetraject met aandacht voor zowel professionele als persoonlijke groei. Maximale leeropbrengst voor de stagiair. Ontwikkeling die hij of zij vervolgens inzet binnen het stagebedrijf, op de werkvloer en mee terugneemt naar de opleiding en het leven daarna.

Verbinding creëren
CU-On-Stage legt verbinding tussen ondernemers en jong talent, op korte en lange termijn. Onze stagecoach is een extra verbindende factor tussen stagiair en stagebedrijf, tijdens de hele stageperiode.

Onze missie

Dus daarom CU-On-Stage

© Professionele begeleiding van stagiaires op persoonlijke leerdoelen.

© De stagecoach als extra verbinding tussen stagebedrijf en stagiair.

© Advies bij hulpvragen vanuit het stagebedrijf.

© Loopbaanontwikkeling op de lange termijn.

© Alle mogelijkheden van de STAGEFLEXPLEK.

Stage-co-creatie

Stages optimaliseren
Je bent ondernemer en je hebt een mooie bedrijfsopdracht liggen. Maar: de opdracht is niet omvangrijk genoeg voor een volledige stage. Of: je wilt als stagiair namens Campus Uden aan de slag met meerdere bedrijfsopdrachten. Een kijkje nemen in verschillende keukens. In beide gevallen is de stage-co-creatie dé oplossing.

Ontwikkeling genereren
De stage-co-creatie is een veelzijdig traject waarbij je als stagiair werkt aan meerdere bedrijfsopdrachten binnen één stage. De winst? Een breed beeld van het werkveld, samenwerken met verschillende professionals en maximaal ervaren en leren. En voor ondernemers een uitgelezen kans om een compacte opdracht in te zetten als stage.

Verbinding creëren
Bij een stage-co-creatie komt de inhoudelijke begeleiding van één of meerdere partijen uit het bedrijfsleven. Zo ontstaan korte lijnen tussen stagiaires, ondernemers en experts. En dat betekent: samen bouwen aan kansen en mogelijkheden. Voor nu en later.

Onze missie

Dus daarom CU-On-Stage

© Stageplek op en namens Campus Uden.

© Bedrijfsopdracht(en) als stage.

© Experts uit het werkveld voor inhoudelijke begeleiding.

© Alle mogelijkheden van de STAGEBEGELEIDING.

© Alle mogelijkheden van de STAGEFLEXPLEK.

Campus on stage

Stages optimaliseren

Een leertraject is persoonlijk en uniek. CU-On-Stage levert maatwerk bij elke stage, opdracht, minor, (bedrijfs)vraag of challenge. Bij de invulling ervan, de begeleiding, de samenwerking en in het contact met onderwijsinstellingen.

Ontwikkeling genereren

Een goede stage brengt zowel de stagiair als het bedrijf verder. Maatwerk ontstaat vanuit de vraag en het gesprek dat volgt. Samen. Met de student, de ondernemer en het onderwijs. CU-On-Stage denkt mee over de mogelijkheden en heeft alles in huis om te ondersteunen bij de uitvoering.

Verbinding creëren

Bij Campus Uden en CU-On-Stage hebben we meer dan honderdvijftig studenten in beeld én een groot netwerk binnen het bedrijfsleven. Wij slaan de brug waardoor stagiaires en ondernemers elkaar weten te vinden. En de kans op een 100%-match groot is.

Onze missie

Dus daarom CU-On-Stage

© Maatwerk vanuit de behoeftes van bedrijven en stagiaires.

© Intervisiekansen met andere stagiaires.

© Ervaringen uitwisselen met andere stagiaires.

© Presentatiemogelijkheden voor regionale bedrijven.

© Alle mogelijkheden vanuit Campus Uden.

Op zoek naar een stageplek?

Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres! Want CU-On-Stage bouwt niet alleen aan optimale stages, maar bouwt ook mee ook Campus Uden. Daar bepalen en zetten jongeren de volgende stappen van deze plek van en voor jongeren. En dat betekent: steeds een nieuwe leerervaring en het ideale klimaat voor een optimale stage.

Breng jij Campus Uden naar een next level? Kom dan bij ons stagelopen. We hebben volop mogelijkheden binnen elk werkgebied en voor elke periode. Voel je welkom!

Interesse om samen op het stagepodium te klimmen? Een goed idee? Of gewoon een vraag?

Stuur een e-mail naar: info@cu-on-stage.nl of guus@campusuden.nl.

Guus Daanen

Initiatiefgever Campus Uden & CU-On-Stage

Achtergrond
Op Campus Uden praten we veel met jongeren, ondernemers en professionals uit het onderwijs. Jongeren geven aan geen duidelijk beeld te hebben van de arbeidsmarkt en de mogelijkheden die daar liggen. En dat terwijl ondernemers smachten naar (lokaal) talent om op te leiden en kansen te bieden. Vanuit het onderwijs horen we dat het steeds moeilijker wordt om alle studenten een stageplek te bieden.

Drie verschillende geluiden met daarachter maar één vraag: hoe kunnen we een sterke leer- en ontwikkelovergang creëren tussen opleiding en arbeidsmarkt? Precies daar komt CU-On-Stage om de hoek kijken.

CU-On-Stage is ontstaan vanuit het gedachtegoed van Campus Uden: voor en door jongeren. We bieden stageflexplekken en zorgen dat stagiaires en professionals uit het werkveld elkaar ontmoeten. Maar we doen meer. We ondersteunen bedrijven met stagebegeleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn. En we organiseren stage-co-creaties om projecten, opdrachten, organisaties, experts en stagiaires met elkaar te verbinden.

CU-On-Stage slaat een brug waar tot nu toe een gapend gat was: tussen onderwijs, stagiaires en regionale ondernemers. Samen realiseren we de hoogst mogelijke opbrengst voor stagiaires én bedrijven tijdens een stageperiode. Want daar staan we voor: stages optimaliseren, ontwikkeling genereren, verbinding creëren.