Zoek jij een stage?

Voel je dan welkom op Campus en grijp je kans! Want kansen liggen er volop. Voor studenten, op dé ultieme stageperiode met maximale ontwikkelmogelijkheden. En voor ondernemers, om expertise te delen met jong talent zonder te hoeven denken aan praktische zaken. 

Hoe? Door stageflexplekken, stagebegeleiding, co-creaties en samenwerkingen op maat. Zo wordt het wel heel aantrekkelijker om een stagiair aan je te verbinden. 

Zo bouwen we samen aan de ultieme ervaar-, ontwikkel- en leeromgeving voor jongeren. En verbinden we jong talent blijvend met het werkveld in Uden, omgeving en eigenlijk overal. Dus ben jij ondernemer of (toekomstig) stagiair? Laat van je horen!

Meteen informeren wat de mogelijkheden zijn? Of gewoon een vraag stellen? Mail ons via cu@campusuden.nl of loop binnen!

Guus Daanen

Initiatiefgever Campus Uden

Achtergrond
Op Campus Uden praten we veel met jongeren, ondernemers en professionals uit het onderwijs. Jongeren geven aan geen duidelijk beeld te hebben van de arbeidsmarkt en de mogelijkheden die daar liggen. En dat terwijl ondernemers smachten naar (lokaal) talent om op te leiden en kansen te bieden. Vanuit het onderwijs horen we dat het steeds moeilijker wordt om alle studenten een stageplek te bieden.

Drie verschillende geluiden met daarachter maar één vraag: hoe kunnen we een sterke leer- en ontwikkelovergang creëren tussen opleiding en arbeidsmarkt? Precies daar kan Campus Uden je bij helpen!

We bieden stageflexplekken en zorgen dat stagiaires en professionals uit het werkveld elkaar ontmoeten. Ook organiseren we stage-co-creaties om projecten, opdrachten, organisaties, experts en stagiaires met elkaar te verbinden.