
Kun je iets over jezelf vertellen?
Ik ben Kelly, 24 jaar, en ik woon in Uden. In mijn vrije tijd houd ik van series kijken, boeken lezen, winkelen, borrelen en het bezoeken van theaters, musea en concerten.
Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Communicatie op Fontys, maar daarvoor heb ik de opleiding Marketing & Communicatie gevolgd aan het Koning Willem I College in Veghel. Tijdens deze opleiding heb ik drie keer stage gelopen, waarvan twee keer in ’t Handelshuys: eerst bij Campus en daarna bij De Wisent Koffiebranderij.
Bij Campus hield ik me vooral bezig met het creëeren van social media content. Daarnaast heb ik de nieuwsbrief opgestart en schreef ik deze wekelijks. Toen mijn stage bij Campus was afgelopen, ben ik tijdelijk op vrijwillige basis gebleven om de nieuwsbrief te blijven schrijven.
Hoe heeft Campus je geholpen?
Later, toen ik een derde stageplek nodig had, heeft Guus Daanen me in contact gebracht met Harm Thoonen, de eigenaar van De Wisent Koffiebranderij. Tijdens deze stage kon ik de ervaring die ik bij Campus had opgedaan toepassen bij het opstarten van de socialmediakanalen van De Wisent Koffiebranderij, dat destijds nog een startend bedrijf was. Hiervoor had ik ook een plan bedacht.
Wat heeft het je opgeleverd?
Deze stage heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nog steeds een bijbaan heb als social media medewerker bij De Wisent Koffiebranderij. Hierdoor kan ik tijdens mijn opleiding al veel praktijkervaring opdoen.
Al met al heeft mijn stage bij Campus ervoor gezorgd dat ik mijn netwerk heb uitgebreid en nog steeds waardevolle praktijkervaring opdoe in mijn toekomstige vakgebied.
Bij Campus hield ik me vooral bezig met het creëeren van social media content. Daarnaast heb ik de nieuwsbrief opgestart en schreef ik deze wekelijks. Toen mijn stage bij Campus was afgelopen, ben ik tijdelijk op vrijwillige basis gebleven om de nieuwsbrief te blijven schrijven.
Hoe heeft Campus je geholpen?
Later, toen ik een derde stageplek nodig had, heeft Guus Daanen me in contact gebracht met Harm Thoonen, de eigenaar van De Wisent Koffiebranderij. Tijdens deze stage kon ik de ervaring die ik bij Campus had opgedaan toepassen bij het opstarten van de socialmediakanalen van De Wisent Koffiebranderij, dat destijds nog een startend bedrijf was. Hiervoor had ik ook een plan bedacht.
Wat heeft het je opgeleverd?
Deze stage heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nog steeds een bijbaan heb als social media medewerker bij De Wisent Koffiebranderij. Hierdoor kan ik tijdens mijn opleiding al veel praktijkervaring opdoen.
Al met al heeft mijn stage bij Campus ervoor gezorgd dat ik mijn netwerk heb uitgebreid en nog steeds waardevolle praktijkervaring opdoe in mijn toekomstige vakgebied.